11 Eylül 2013 Çarşamba

Fifa 2014 Demo Yayınlandı! Hemen indir




Kullanıcılar tarafından merakla beklenen popüler futbol oyunu FIFA 14'ün demosu nihayet indirilebilir içerik olarak piyasaya sürüldü. Şu an için sadece PC platformu için yayınlanan oyun demosu gelecek günlerde PlayStation 3 ve Xbox 360 platformları için de yayınlanacak.
Electronic Arts geleneğini bozmayarak FIFA 14 Demo'yu sadece kendi oyun platformu olan Origin üzerinden indirmeye sundu. Eğer FIFA 14'ün demosunu bilgisayarınıza indirmek ve herkesten önce denemek istiyorsanız, bilgisayarınıza öncelikle Origin'i kurmanız gerekmektedir. EA'in oyun indirme yöneticisi Origin'i aşağıda yer alan bağlantı yardımıyla bilgisayarınıza indirebilirsiniz.
Origin
OriginElectronic Arts Oyun İndirme Platformu
Programı yükledikten sonra öncelikli olarak eğer bir Origin hesabına sahip değilseniz, kendinize bir kullanıcı hesabı oluşturmanız gerekiyor. Daha önceden kullanmakta olduğunuz bir Origin hesabınız varsa, hesabınıza giriş yaparak sizlere göstereceğimiz adımları sırasıyla takip edebilirsiniz.
FIFA 14 Demo Origin Yardımıyla Nasıl Kurulur?
Origin programını çalıştırdıktan sonra, kendinize ait olan kullanıcı hesabınızla giriş yapmanız gerekiyor. Sonrasında Origin'in ana penceresinde sağ tarafta yer alan FIFA 14 PC Demo başlığı ister istemez dikkatinizi çekecektir zaten.
fifa 14 demo kurulum 1
Resimde gördüğünüz gibi FIFA 14 PC Demo bağlantısına tıklayarak işlemimize devam ediyoruz ve karşımıza gelen FIFA 14 Ultimate Edition sayfasının orta bölümlerinde yer alan "Try FIFA 14 DEMO before you buy!" bağlantısına tıklıyoruz.
fifa 14 demo kurulum 2
Karşımıza gelen FIFA 14 Demo indirme sayfasında yapmamız gereken şey resimde gördüğünüz gibi "Download Now" butonuna tıklamak.
fifa 14 demo kurulum 3
Son olarak lisans şartlarını okuduğumuzu ve kabul ettiğimizi belirten bölüme tik atıyor ve tekrar "Download Now" butonuna tıklayarak indirme işlemine başlıyoruz.
fifa 14 demo kurulum 4
FIFA 14 Demo'nun indirme işlemi tamamlandıktan sonra, Origin'in üst bölümünde yer alan MY GAMES sekmesi altında beliren FIFA 14 resminin üzerine gelerek, karşımıza çıkan menü üzerinde yer alan "Play" butonuna tıkladıktan sonra oyunu oynamaya başlayabilirsiniz. Aynı işlemi masaüstünüz üzerinde yer alan FIFA 14 kısayoluna tıklayarak da gerçekleştirebilirsiniz.
fifa 14 demo kurulum 5
Tüm işlemleri tamamladığınıza göre, artık FIFA 14 DEMO'yu herkesten önce keyifle oynayabilirsiniz.
FIFA 14 Demo'da Hangi Takımlar Var?
Yayınlanan demo üzerinde oyuncular tarafından seçilebilecek farklı 8 takım bulunuyor. Takımların listesi ise şu şekilde:
  • Borussia Dortmund
  • AC Milan
  • Paris Saint-Germain F.C.
  • FC Barcelona
  • Boca Juniors
  • Tottenham Hotspur F.C.
  • Manchester City FC
  • New York Red Bulls
FIFA 14 için Minimum Sistem Gereksinimleri
İşlemci: Celeron E1200 Dual-Core 1.6GHz ya da Athlon 64 X2 Dual Core 3600+
İşletim Sistemi: Windows XP Service Pack 2 veya üstü
Ram (Bellek): 1GB
Gerekli Sabit Disk Alanı: 7 GB
Ekran Kartı: GeForce 8400 Serisi ya da Radeon 9550(+256MB)
FIFA 14 için Önerilen Sistem Gereksinimleri
İşlemci: Core 2 Duo E7400 2.80GHz ya da Athlon II X2 255
İşletim Sistemi: Window 7 64-Bit veya üstü
Ram (Bellek): 2GB
Gerekli Sabit Disk Alanı: 7 GB
Ekran Kartı: GeForce GTX 560 ya da Radeon HD 7790(+1024MB)

0 yorum:

Yorum Gönder